HTML

Lemezgyár

Gyártassak vagy ne? Hogyan próbálnak lenyúlni? Nem érted, amit kérdeznek?

Friss topikok

2010.07.18. 15:48 lemezgyár

CD-DVD gyártás vagy letöltés?

Címkék: cd dvd gyártás nyomtatás sokszorosítás cdgyártás dvdgyártás cdnyomtatás dvdnyomtatás lemezgyártás

Amíg folyamatosan azt hallom, hogy nyugaton milyen vidáman megélnek a cégek abból, hogy az Internetre felpakolt ilyen-olyan tartalmaikat online értékesítik, addig nálunk a csapból is az folyik, hogy szétparázzák magukat az emberek azon, hogy kártyával fizessenek vagy online banki modult használjanak.

Így egyelőre kb. fényévekre vagyunk attól, hogy ne a "futárnak utánvéttel fizetek" legyen a szinte egyeduralkodó fizetési mód.

Tehát hiába adja magát, hogy ha vmi digitálisan tárolt, akkor ne írjam ki CD-re vagy DVD-re, hanem csak átküldjem mondjuk e-mail-ben vagy letölthetővé tegyem mondjuk FTP-n, egy ideig még megkerülhetetlennek tűnik, hogy drágítsuk és lassítsuk az értékesítési folyamatot.

Ez nagyrészben a média felelőssége. Ha nem nyomnák állandóan a vészcsengőt, rengeteget tehetnének az iparágunknak. Ugyanakkor amíg a rossz hír, a botrány bír hírértékkel, nemigen számíthatunk a támogatásukra és kénytelenek vagyunk CD-DVD sokszorosító cégekhez fordulni, majd kipostázni a lemezekeinket.

No és megfizettetni ezeket a plusz költségeket a vevőinkkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr272158936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása